IMPORT SERVICE

STUNNA Car Lounge is gespecialiseerd in het importeren van exclusieve auto’s uit Duitsland. Het aanbod mooie exclusieve auto’s in Duitsland is vele malen groter dan in Nederland en het kan u letterlijk tien-duizenden euro’s korting opleveren. Maar nog belangrijker is dat wij u van A tot Z ontzorgen, want er komt een hele hoop op u af wanneer u zelfstandig een auto uit Duitsland zou willen importeren. Wij hebben hier veel ervaring mee en dit verzorgen wij graag voor u.

U komt langs en we bekijken samen het aanbod in Duitsland, we gaan het BPM bedrag en de overige kosten berekenen zodat we op een transparante manier het totaal bedrag inzichtelijk voor u maken. Vervolgens gaan wij aan de slag en een of twee weken later kunnen wij uw droom auto al op Nederlands kenteken voor u klaar hebben staan! Ook inruil en/of financiering zijn geen enkel probleem met onze import service.

CONSIGNATIE VERKOOP

Wilt u uw (exclusieve) auto graag verkopen voor een goede eerlijke prijs maar heeft u geen zin in allerlei mensen aan de deur en bovendien een hoop lastig papierwerk, dan kunnen wij u ook daarin ontzorgen. Neem contact op voor meer informatie over het snel in opdracht verkopen van uw (exclusieve) auto.

OCCASION GARANTIE

Indien een door ons aangeboden auto geen fabrieksgarantie meer heeft bieden wij ons eigen 3 maanden garantie label aan bij elke auto die wij aanbieden. Dit geeft garantie op alle draaiende delen maar niet op slijtage onderdelen zoals banden, remmen of een accu. Uiteraard worden onze auto’s uitgebreid onderzocht en in de best mogelijke conditie door ons aangeboden. Met ons garantie label heeft u de zekerheid van een goede verstandige aankoop van uw volgende auto bij STUNNA Car Lounge.

Ook werken wij met verschillende partners om u bijvoorbeeld 6 of 12 maanden garantie op uw auto aan te bieden.

VERZEKERING

Een betrouwbare en betaalbare verzekering op maat voor uw nieuwe exclusieve auto. Op dit gebied hebben wij veel ervaring en ook daarin adviseren wij u graag.

FINANCIERING

Een exclusieve auto is een emotionele maar ook vaak een grote investering en wij helpen graag bij het vinden van een passende financiering. Betrouwbaar en verantwoord.

dies